Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!

werkgever

Werken de mensen in uw bedrijf met plezier en passie?
Medewerkers die werken vanuit hun persoonlijke drijfveren leveren voor u een optimale bijdrage aan uw bedrijf. Zij zullen meedenken, initiatieven ontplooien, zich ten volle inzetten en dit komt allemaal hun productiviteit ten goede. U en uw medewerker zijn beiden tevreden, wat wilt u nog meer?

Er zullen echter ook medewerkers zijn waarbij dit niet het geval is, zij zitten niet lekker in hun vel, samenwerking loopt niet soepel, aandachtspunten in hun functioneren worden niet voldoende opgepakt, etc. Dan is het tijd om Exterkate Coaching in te schakelen voor een coachingtraject.
Begeleiding bij stress & burnout is vaak een volgende stap wanneer een medewerker te lang niet lekker in z'n vel zit. Exterkate Coaching werkt praktisch en preventief en voorkomt hierdoor (langdurig) ziekteverzuim. De investering in een coachingtraject verdient zich hiermee vanzelf terug!

Er kan ook een situatie ontstaan waarin u eerlijk moet zijn naar uw werknemer, uw bedrijf biedt geen toekomst meer voor diegene. Toch wilt u op een goede manier afscheid van elkaar nemen en de werknemer kansen bieden om een nieuwe baan te vinden. Ook dan bent u bij Exterkate Coaching aan het juiste adres voor een outplacementtraject.

Heeft de werknemer reeds helder wat de volgende loopbaanstap moet zijn, maar kan deze wat hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan wel gebruiken? Dan biedt Exterkate Coaching graag deze hulp door middel van jobmarketing.